Oprichters Samen Suppen:

Samen Suppen is opgericht door Cédric Schretlen en Stijn Rademaker. Ons doel is om suppers met elkaar te  verbinden door middel van dit online supplatform. Wij willen hiermee alle suppers een fantastische tijd op het water bezorgen!

Stijn Rademaker:

Stijn is 26 jaar en is voormalig semiprofessioneel tennisser. Hij heeft in januari 2021 zijn bachelor bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afgerond en houdt zich nu bezig met de ontwikkeling van Samen Suppen en van Meet Other Students. Zijn eerste sup-ervaring was vorig jaar augustus op de IJzeren Man in Vught. De rust op het water en het échte contact dat je met mensen tijdens het suppen hebt, maakten hem direct een grote sup-fan. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden en hen een fantastische tijd te bezorgen.

Cédric Schretlen:

Cédric is 35 jaar en een fanatieke supper. Als het maar even kan, is Cédric op het water te vinden! Hij vindt het leuk andere mensen enthousiast te maken voor het suppen en nieuwe mensen te ontmoeten. Cédric heeft inmiddels zelf al ruim 50 routes gesupt. Deze routes zijn op het platform geplaatst, zodat andere suppers hier ook van kunnen genieten. Cedric is helemaal fan van zijn Jobe Duna sup. Maar hij supt ook graag op de Stardupp sup met 3 vinnen, omdat die lekker wendbaar is en perfect voor de 180 graden draai!

Kim Wijnen