Hoe ontmoet je andere suppers?

Uitleg hoe je andere supmaatjes kunt vinden
Hoe ontmoet je andere suppers?

De laatste jaren wordt suppen steeds populairder. De watersportactiviteit wat oorspronkelijk uit hawaï komt kun je alleen doen, maar hoe leuk is het om dit samen met anderen te beleven. Het kan natuurlijk zijn dat je niemand hebt waar je deze hobby mee kunt delen. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om andere suppers te ontmoeten. Zo kun je bijvoorbeeld lid worden van een Facebook- of Whatsapp sup groep, kun je een les volgen maar ook kun je je aanmelden bij het sup platform Samensuppen.nl. Zo kunnen we er met z’n allen een mooi sup seizoen van maken.
 


Lid worden van een Facebook sup groep

Een uitstekende manier om andere suppers te leren kennen is door lid te worden van een Facebook sup groep. Zo kom je eenvoudig in contact met anderen en ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Ook worden de meest mooiste sup routes gedeeld en staan er tips en tricks op over bijvoorbeeld welke kleding je het beste aan kunt trekken wanneer je gaat suppen en welke technieken goed werken. Blijf op de hoogte en leer vandaag nog nieuwe supmaatjes kennen door je aan te melden op een Facebook groep.
 


Whatsapp sup groep

Als je geen account hebt bij Facebook of als je liever een andere manier mede suppers wilt ontmoeten kun je je ook aanmelden bij diverse Whatsapp groepen die betrekking hebben tot suppen. Om toegang te krijgen tot zo’n groep is het belangrijk dat je één van de deelnemers kent zodat je vervolgens om een uitnodiging kunt vragen. Maak je geen zorgen als je niemand kent. Je kunt contact opnemen met het platform Samensuppen.nl die jou graag begeleid bij het aansluiten van zo’n Whatsapp groep. Enkel je naam en telefoonnummer is benodigd. Er zijn groepen voor verschillende plaatsen. Momenteel is dat Breda, Den Bosch, Den Haag en tot slot Utrecht.
 


Volg een sup les

Wanneer je nog helemaal nieuw bent in de wereld van suppen kun je er ook voor kiezen om suples te nemen. Er zijn verschillende scholen en bedrijven waar je dit kunt volgen. Lessen worden gevolgd samen met anderen waardoor je gemakkelijk op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leert kennen. Je moet er wel rekening mee houden dat er een vergoeding wordt gevraagd voor de lessen. Ook kan het zijn dat je een sup moet huren. Bij sommige scholen is dit inclusief.
 


Het grootse sup platform van Nederland: Samensuppen.nl

De laatste mogelijkheid wat misschien wel direct de beste optie is, is door jezelf aan te melden bij het grootse sup platform van Nederland. Op de website www.samensuppen.nl kun je binnen slechts één minuut helemaal gratis lid worden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen en zo ontmoet je makkelijk andere suppers. Activiteiten zijn in veel gevallen gratis maar soms wordt er een paar euro gevraagd om de kosten te dekken. Dat is nog niet alles, je ontvangt ook de beste routes door Nederland. Zo zorg je voor onvergetelijke sup ervaringen. Hopelijk mogen we ook jou binnenkort verwelkomen op Samensuppen.nl.

 


Geplaatst: donderdag 17 maart 2022 door Cedric Schretlen

Andere artikelen

Tot welke windsnelheid kan je suppen?

Tot welke windsnelheid kan je suppen?

Lees verder

Is suppen gezond?

Lees verder

Welke eigenschappen heeft een supboard?

Welke eigenschappen heeft een supboard?

Lees verder
Samen Suppen