Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar antwoorden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem van vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Algemeen

Algemene vragen over ons platform

Log in op www.samensuppen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen. 

Log in op www.samensuppen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan. 

Het is verboden om zonder toestemming informatie van ons platform over te nemen. Het beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd. Indien je toch iets over wil nemen, kun je hiervoor toestemming vragen via info@samensuppen.nl.

Samen Suppen gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring. 

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Samen Suppen je lastig valt, kun je dit melden via info@samensuppen.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen. 

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, maar Samen Suppen heeft wel de intentie om een APP aan te bieden. Zodra de APP wordt gelanceerd, zullen leden hiervan op de hoogte worden gesteld. 

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Samen Suppen is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister bovendien goed naar de instructies van de organisator en volg zijn/haar aanwijzingen op. Wil je stoppen met de activiteit, geef dit dan aan.

Ons platform heeft als doel om jou in contact te brengen met andere leden. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vragen wij elk lid zijn/haar voor- en achternaam op te geven. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leden. Heb je het idee dat misbruik wordt gemaakt van jouw gegevens? Meld dit dan via info@samensuppen.nl.

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent. 

Wij staan altijd open voor nieuwe input en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@samensuppen.nl. Kijk voor meer informatie op onze pers-pagina. 

Wij staan altijd open voor nieuwe adverteerders en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@samensuppen.nl.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@samensuppen.nl.

Covid19

Hoe gaan wij om met Corona en welke maatregelen nemen wij?

Volgers

Vragen wat volgers zijn?

Persoonlijke profiel

heb je vragen over je eigen profiel?

Activiteit deelnemen

Deelnemen aan een activiteit?

Berichten

Wil je berichten naar andere sturen?

Betalingen

Vragen over betalingen aan Samen Suppen voor activiteiten.

Je hebt je aangemeld voor een activiteit van Samen Suppen of georganiseerd door "Cédric Schretlen" of "Kim Wijnen".
Als je 3 dagen van te voren afmeld krijg je jou geld terug in een tegoed voor een andere activiteit.
Dit tegoed is 1 jaar geldig en wordt door ons bijgehouden nadat je een bericht hebt gestuurd.

Uitzondering voor activiteiten waar we ook van te voren moeten registreren. Dan staat er bij de activiteit een andere uitleg.

Meld je later af dan 3 dagen dan krijg je een deel terug (50%), tenzij er een goede reden is en er genoeg deelnemers waren.
Voor sommige activiteiten huren wij mensen in die wij ook niet kunnen annuleren.

Meld je later af dan 24 uur dan krijg je niks terug. Tenzij wij genoeg deelnemers hebben of iemand op de wachtlijst staat.

In alle gevallen houden wij  € 1,- administratie kosten in mindering.

Activiteit organiseren

Ga jij een activiteit organiseren en heb je vragen hierover?

Activiteiten algemeen

Heb je vragen met betrekking tot een activiteit dan hopen we je hieronder te kunnen helpen!
Samen Suppen