Ambassadeur worden van Samen Suppen

Ben jij actief lid van ons platform en hou jij van Suppen? Zou je het leuk vinden om activiteiten te organiseren of mee helpen met begeleiding van activiteiten die wij organiseren? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Word nu Ambassadeur van Samen Suppen en organiseer samen met ons leuke activiteiten voor alle leden.

Als Ambassadeur ben je de organisator van de activiteit en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Jouw activiteiten worden extra uitgelicht en je krijgt zelfs een Samen Suppen t-shirt. Daarnaast organiseren wij 1 keer per jaar een speciale activiteit voor onze Ambassadeurs. Maar dat is nog niet alles! Je mag bij de meeste van onze eigen activiteiten gratis mee doen en kunt korting krijgen op producten bij onze samenwerking partners.

Het is ook mogelijk dat je geen activiteiten organiseert maar mee helpt als begeleiding bij onze eigen activiteiten of die van onze ambassadeurs.
Bij onze eigen activiteiten willen wij vaak per 15 deelnemers 1 begeleiders hebben. Vooraan of achteraan suppen en kijken of de groep mee komt.
Hulp bij overstappen, uitdelen van iets lekkers of afvinken of iedereen aanwezig is.

Als Ambassadeur promoot je ons platform en begeleid je deelnemers tijdens de activiteit. Jij bent het aanspreekpunt voor de deelnemers en zorgt voor een geweldige ervaring.
Wacht niet langer en meld je nu aan via info@samensuppen.nl.


Ambassadeurs

Wij hebben op dit moment meerdere ambassadeurs:


Steven Haarbosch (Oirschot
Hallo Suppers,

Mijn naam is Steven Haarbosch, ik woon in Spoordonk (gemeente Oirschot). Hier wonen we in een oude boerderij in het hart van Brabant, een mooie, groene en natuurrijke omgeving. We hebben deze eerst helemaal gerenoveerd, dit hebben we vooral zelf gedaan. Samen met mijn vrouw en zoontje wonen we hier inmiddels al ruim 4 jaar met veel plezier.

Zelf ben ik vaak in de natuur te vinden. Of dit nu op mijn sup of op de mountainbike is, als ik maar buiten ben. Ook vanuit mijn werk doe ik veel op het gebied van natuurontwikkeling. Zo heb ik al veel boeren en particulieren mogen begeleiden bij de realisatie van een stukje natuur en ondersteun ik ook vaak organisaties zoals een waterschap bij het waarmaken van hun ambities. Vaak is in deze projecten ook het thema water een belangrijk onderdeel.

Enkele jaren geleden ben ik voor het eerst met suppen in aanraking gekomen. Tijdens de vakanties al eens een supboard gehuurd en dat is altijd goed bevallen. In de zomer van 2022 was het eindelijk zover. Toen waren we op vakantie in Italië en in plaats van te huren toch maar besloten om een eigen sup te kopen. En sindsdien zijn we echt sup-fan en regelmatig op het water te vinden.

Ik probeer toch wel iedere week een keer het water op te gaan, dit plaats ik dan ook vaak op het platform SamenSuppen. Altijd leuk als mensen zich dan aanmeldingen en we een gezellig tochtje hebben op het water. Toen ik werd gevraagd om ambassadeur te worden hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Want het platform is juist bedoeld om mensen met elkaar te verbinden en de hobby te delen. Dus ik ondersteun SamenSuppen graag door o.a. het organiseren van activiteiten en meer mensen enthousiast te krijgen om te gaan suppen.

En dan krijg je er ook leuke dingen voor terug! Denk aan een gezellig team, een leuke activiteit exclusief voor ambassadeurs etc. Wie komt er ons team nog verder versterken?

We zijn namelijk hard opzoek naar meer ondersteuning om het platform nog groter en succesvoller te maken!


Per Dage (Nieuwegein)

Hey allemaal, mijn naam is Per Dage! Ik ben geboren en getogen in Nieuwegein en woon nog bij mijn ouders vanwege mijn kleine beperking. Maar dat weerhoudt me er niet van om te genieten van het leven en vooral van het suppen!

Ik ben een ervaren sup-fan en heb al behoorlijk wat kilometers afgelegd tussen de grote schepen en fjorden in Noorwegen, Zweden en Finland. Ik kan er uren over praten, want dit zijn echt mijn favoriete plekken! Er gaat niets boven lekker op het water zijn en genieten van de rust en één zijn met het water.

Maar ook in Nederland ben ik vaak te vinden op mijn supboard, tijdens kleine vakanties in Friesland of Zeeland, of gewoon lekker in mijn studiestad Utrecht en omgeving. En nu ben ik ook nog eens ambassadeur geworden van Samen Suppen!

Ik vind het geweldig om samen met jullie minimaal 6 keer per jaar een leuke sup-activiteit te organiseren. Iedereen kan zich aanmelden en ik zorg ervoor dat jullie een geweldige ervaring hebben op het water. Daarnaast vind ik het leuk om ons platform te promoten en deelnemers te begeleiden tijdens de activiteit.

En als extraatje krijg ik zelfs een Samen Suppen t-shirt en wordt ik één keer per jaar uitgenodigd voor een speciale activiteit voor alle ambassadeurs. Hoe cool is dat?!

Dus kom op, meld je aan en laten we samen genieten van het suppen op de mooiste plekken in Nederland en misschien zelfs daarbuiten!


Samen Suppen