Oprichters Samen Suppen:

Samen Suppen is opgericht door Cédric Schretlen. Met het doel om suppers met elkaar te  verbinden door middel van dit gratis online supplatform. Wij willen hiermee alle suppers een fantastische tijd op het water bezorgen en het verbinden van mensen! Het platform zal jaarlijks verder groeien met meer functies.

Cédric Schretlen:

Cédric is 37 jaar en een fanatieke supper. Als het maar even kan, is Cédric op het water te vinden! Hij vindt het leuk andere mensen enthousiast te maken voor het suppen en nieuwe mensen te ontmoeten. Cédric heeft inmiddels zelf al ruim 120 routes gesupt. Deze routes worden op het platform geplaatst rond mei 2023, zodat andere suppers hier ook van kunnen genieten. Cedric is helemaal fan van zijn Jobe Duna sup. Maar hij supt ook graag op zijn Stardupp sups, omdat die lekker wendbaar is en perfect voor de 180 graden draai!
Sinds mei 2022 is Cédric officieel gecertificeerde sup instructeur (Sup academie)! Cedric is in te huren door andere supscholen of bedrijven, neem contact op met info@samensuppen.nl voor meer informatie.


Kim Wijnen

Cédric wordt bijgestaan door Kim Wijnen. Kim is 27 jaar en heeft Cédric ooit enthousiast gemaakt voor het suppen. Zelf heeft zij deze sport in 2017 voor het eerst in Uganda ontdekt. Ze gaat vaak samen met Cédric eropuit om nieuwe tochten te maken en te ontdekken. Kim houdt zich vooral bezig met het vullen van het platform, het bedenken van nieuwe artikelen en organiseren van activiteiten. Verder beheert ze onze social media-accounts en helpt ze mee met foto’s en filmpjes. Kim heeft een Stardupp sup en is daar zeer enthousiast over!


Ambassadeurs

Naast Cedric en Kim zijn er verschillende ambassadeurs door heel Nederland die helpen met het organiseren van het platform.
Wil je ook ambassadeur worden laat het ons weten op info@samensuppen.nl.

Samen Suppen