Laat jouw opblaasbare sup geruisloos leeg lopen

Dit kan eenvoudig met de Silent Air Remover
Laat jouw opblaasbare sup geruisloos leeg lopen

Vind je het ook altijd zo vervelend als je jouw sup aan het eind van een sup-activiteit weer moet laten leeglopen en veel geluid maakt? Je moet met veel moeite het ventiel indrukken om de 130 dB aan geluid te moeten aanhoren van het leeglopen. Omstanders schrikken en kijken wat je doet.

130 dB is heel hard: dit is de abosulte pijngrens van je gehoor. (Vergelijkbaar met een concert of festival.)

Dat kan makkelijker en veel stiller met de “Silent Air Remover”, die zeer handig in gebruik is. De Silent Air Remover reduceert het geluid met 50 dB tot 80 dB. Daarna kun je ook veel makkelijker het ventiel indrukken om het restant aan lucht leeg te laten lopen.

Omstanders schrikken dan niet meer als je dit hulpmiddel gebruikt en jij kunt ook 's avonds of op drukke plekken rustig jouw sup laten leeglopen.


Hoe werkt de Silent Air Remover?

Je haalt de Silent Air Remover uit de plastic koker waarin je hem goed kunt opbergen. Vervolgens haal je de dop van het ventiel op het supbord en plaatst de Air Remover hierop.
Je drukt met je vinger de knop bovenaan de Silent Air Remover in en houdt deze circa 1 minuut ingedrukt.
Je sup loopt langzaam leeg. Hierna draai je de Silent Air Remover van het ventiel af en kun je het ventiel eenvoudig naar beneden draaien voor de resterende lucht.


Materiaal:

De Air Remover wordt gemaakt in Duitsland en is van uitstekende kwaliteit. Vooral de koker waar de Silent Air Remover in zit maakt het handig om deze mee te nemen.


Test:

Samen Suppen heeft de Air Remover afgelopen 3 maanden mogen testen. Na het suppen heb ik de Air Remover altijd gebruikt en deze werkt zeer eenvoudig. Het product gaat goed mee! De kwaliteit is hoog en de geluidsreductie scheelt enorm. Wij kunnen elke supper dit product aanbevelen.

Bekijk hier het filmpje.


Situaties:

Er zijn situaties waarin de Silent Air Remover extra handig is. Mocht je ooit ergens in de natuur extra vroeg gaan suppen, dan wil je aan het eind de rust niet verstoren voor de dieren en mensen in de buurt.
Ook heb ik een keer 's avonds een mooie suptocht gemaakt maar moest ik bij de auto onder een verzorgtehuis mijn sup leeg laten lopen, waarna er veel mensen door het raam keken wat ik aan het doen was. Maar ook op een druk strand schrikken mensen van het plotselinge geluid. Toen ik dit met de Air Remover deed keek niemand meer.


Investering:

Als je veel supt en al geïnvesteerd hebt in een goede paddel en elektrische pomp dan mag dit product zeker niet ontbreken. Speciaal voor Samen Suppen bezoekers is de Silent Air Remover te koop voor € 39,95.


Geplaatst: woensdag 17 augustus 2022 door Cedric Schretlen

Andere artikelen

Wat draag je qua kleding met suppen?

Wat draag je qua kleding met suppen?

Lees verder

Is suppen gezond?

Lees verder

Samens Suppen carnaval embleem

Bestel het unieke sup embleem

Lees verder
Samen Suppen