How can we help?

Looking for answers? You've come to the right place. If you can't find what you're looking for here, feel free to contact us. We're happy to help.

subscriptions

description

Log in op www.samensuppen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen. 

Log in op www.samensuppen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan. 

Het is verboden om zonder toestemming informatie van ons platform over te nemen. Het beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd. Indien je toch iets over wil nemen, kun je hiervoor toestemming vragen via info@samensuppen.nl.

Het is ten alle tijden mogelijk jouw account te verwijderen. Dit kan op 2 manieren:

- Zelf doen
- Ons laten doen

Zelf doen:
Log in op de website via: https://www.samensuppen.nl en ga naar "Je profiel foto" -> Instellingen. Kies hier "Account". Scrol naar beneden daar staat "Account verwijderen". Volg deze stappen, daarna verwijderen wij per direct jouw account.

Ons laten doen:
Stuur een e-mail naar info@samensuppen.nl vanaf het e-mail adres waarbij je bij ons staat ingeschreven met het verzoek tot het verwijderen.

Gegevens bewaren:
Wij verwijderen per direct alle gegevens, denk aan e-mail adres, naam, en plaats.
Jouw account kan niet ongedaan worden gemaakt.

Samen Suppen gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring. 

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Samen Suppen je lastig valt, kun je dit melden via info@samensuppen.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen. 

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, maar Samen Suppen heeft wel de intentie om een APP aan te bieden. Zodra de APP wordt gelanceerd, zullen leden hiervan op de hoogte worden gesteld. 

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Samen Suppen is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister bovendien goed naar de instructies van de organisator en volg zijn/haar aanwijzingen op. Wil je stoppen met de activiteit, geef dit dan aan.

Ons platform heeft als doel om jou in contact te brengen met andere leden. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vragen wij elk lid zijn/haar voor- en achternaam op te geven. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leden. Heb je het idee dat misbruik wordt gemaakt van jouw gegevens? Meld dit dan via info@samensuppen.nl.

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent. 

Wij staan altijd open voor nieuwe input en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@samensuppen.nl. Kijk voor meer informatie op onze pers-pagina. 

Wij staan altijd open voor nieuwe adverteerders en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@samensuppen.nl.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@samensuppen.nl.

covid

description

Volgers

Vragen wat volgers zijn?

Persoonlijke profiel

heb je vragen over je eigen profiel?

Activiteit deelnemen

Deelnemen aan een activiteit?

Berichten

Wil je berichten naar andere sturen?

Betalingen

Vragen over betalingen aan Samen Suppen voor activiteiten.

Je hebt je aangemeld voor een betaalde activiteit van Samen Suppen of georganiseerd door een ambassadeur(.
Mocht er niks vermeld staan bij de activiteit dan hanteren wij de volgende voorwaarden:

Aanmelden & afmelden tot 5 dagen voor de start:

  • Als je aanmeld bij een activiteit gaan wij er vanuit dat je 7 dagen voor de start hiervan betaald hebt.
  • Je kunt tot 5 dagen (120 uur) voor start van de activiteit starttijd afmelden, ons systeem geeft het betaalde bedrag automatisch terug in je "Wallet*".

Afmelden binnen 5 dagen van start activiteit**:

  • Indien er een wachtlijst is en iemand neemt jouw plek in en betaald. Dan zullen wij jouw betaling terug storten in je "Wallet", je moet ons hiervoor wel een bericht sturen.***
  • Mocht je tussen de 5 en 3 dagen voor start activiteit afmelden krijg je 75% terug in je "wallet*", stuur ons hiervoor een bericht.
  • Mocht je binnen 3 dagen (72 uur) van start activiteit (starttijd) afmelden, dan krijg je maximaal 25% terug in je wallet.
  • Mocht je binnen 2 dagen (48 uur) van start activiteit afmelden, dan krijg je niks terug.
  • Stuur de organisator ten alle tijden een bericht, we kunnen altijd kijken of er andere regeling mogelijk is.

*Wallet:
De "wallet" is een digitale tegoed overzicht van saldo. Als je aanmeld voor een nieuwe activiteit die door Samen Suppen of een ambassadeur wordt georganiseerd betaal je eerst met dit tegoed. Is het tegoed weer € 0,- dan kan je moeten bijbetalen. Het tegoed is 1 jaar geldig.
Reden hiervan is dat terug storten naar uw rekening transactie kosten met zich mee brengt voor ons naast administratie kosten van ons. Wij willen de activiteiten zo goedkoop mogelijk aanbieden, vandaar dat we dit hebben ingevoerd.
Wilt u toch liever het bedrag terug op uw rekening dan is dit mogelijk minus € 5,- administratie kosten (tijd en kosten die onze payment provider in rekening brengt bij het doen van de betaling als bij terug boeken).

**Activiteiten & organisatie:
Wij proberen zoveel mogelijk leuke en betaalbare activiteiten te organiseren, echter maken wij ook kosten met ontwikkeling van het platform, de APP, reiskosten, bedenken en regelen van de activiteiten, inkoop doen etc. Daarnaast moeten wij soms vergunningen regelen (sup concert of bepaalde natuur routes) of huren wij ruimtes af zoals een zwembad. Maar ook kosten met de organisatoren zitten in de prijs inbegrepen.

Door last minute af te melden kunnen er situaties voordoen dat een activiteit wel 3 dagen van te voren had kunnen doorgaan. Maar uiteindelijk afgelast moet worden omdat we onder de minimum aantal deelnemers komt. Wat vervelend voor iedereen is. Ook kan het zijn dat wij niet meer kunnen annuleren van voorbeeld een zwembad.

*** Wachtlijst:
Meld je altijd zo vroeg mogelijk af, doe je dit voor 12 uur van de activiteit dan is de kans klein dat iemand jouw plek nog in zal nemen. Je hebt ook een plek in beslag gehouden voor iemand die wel graag mee had gewild.

Bij vragen mails ons via info@samensuppen.nl.

account

description

activities

description
Samen Suppen