Samenwerking

SamenSuppen is een hobby project om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie en interesse.
Hiervoor hebben wij een activiteiten platform ontwikkelt waarbij iedereen sup activiteiten erop kan plaatsen.

Om het platform te kunnen bekostigen hebben wij diverse samenwerkingen met partijen. Mocht uw bedrijf ook interesse hebben, laat het ons weten op info@samensuppen.nl.

Sup & Windsurf Den Bosch:

Twee enthousiate eigenaren runnen dit bedrijf en geven sup & windsurf lessen voornamelijk op het Engelermeer. Wij werken graag met deze partij samen voor huur van sups bij eigen activiteiten. Ook geeft Cédric als gecertificeerde sup instructeur les tijdens toertjes in den Bosch.

Ook ooit een sup huren of mee naar een windsurf les, bekijk hun website: https://windsurfendenbosch.com

Startdupp

Heel het team van SamenSuppen heeft een eigen Supboard van het merk Startdupp gekocht. Dit bedrijf uit Rijsenhout ontwikkelen zelf prachtige supboard van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Wij werken graag met hun samen om test dagen te organiseren in Brabant waarbij iedereen gratis een sup kan testen!
Daarnaast zijn wij enorm weg van de accu suppomp die wij pas hebben mogen ontvangen.

Mocht je een mooie betaalbare sup willen hebben, wacht niet langer en bezoek: https://www.stardupp.com

Easysup Store

Wij zijn heel recent begonnen met een samenwerking met Easysup store uit Heeg. We gaan voor hun de Silent Air Remover eens flink testen en uitproberen.
Wat zou het ideaal zijn als niemand meer schrikt van het laten leeglopen van je sup. Vooral als je in de avond nog ergens bij woningen aan het suppen was.
Wil je dit product ook kopen, ga dan naar: https://www.easysup.nl

Sup&kano paradijs Nederland

Wij vinden het enorm leuk nieuwe sup routes in het prachtige Nederland te ontdekken. Dankzij de schrijver Frank van Zwol hebben wij een prachtig boek ontvangen. Binnenkort kun je ons ervaring lezen in ons blog.Samen Suppen