Samenwerking

Ben jij op zoek naar een unieke kans om jouw bedrijf of product te promoten? Dan ben je bij Samen Suppen aan het juiste adres! Samen Suppen is ooit begonnen als een hobbyproject, ontstaan vanwege onze passie voor het suppen en uren op het water doorbrengen. Maar al snel ontdekten we dat we nog veel meer wilden: verbinding zoeken met andere suppers en het organiseren van geweldige activiteiten voor anderen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot succes met meer dan 1800 leden (Juni 2023) en hebben we meerdere ambassadeurs die ons helpen om nog verder te groeien. Daarbij hebben we al diverse sponsors en adverteerders die ons steunen en helpen te groeien. Maar we willen meer!

Daarom zijn we op zoek naar jou! Wil jij met ons samenwerken? Dit kan op verschillende manieren, zoals het samen organiseren van gave, grote of ludieke activiteiten, het sponsoren van producten of het testen van producten. Of wat dacht je van het geven van een bijdrage voor ons project, of adverteren op diverse plekken? We staan ook open voor het organiseren van prijsvragen.

Samen willen wij het grootste sup platform voor verbinding worden van Nederland. Dus waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op via info@samensuppen.nl en laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Stardupp

Heel het team van SamenSuppen heeft een eigen Supboard van het merk Startdupp gekocht. Dit bedrijf uit Rijsenhout ontwikkelen zelf prachtige supboard van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Wij werken graag met hun samen om test dagen te organiseren in Brabant waarbij iedereen gratis een sup kan testen!
Daarnaast zijn wij enorm weg van de accu suppomp die wij pas hebben mogen ontvangen.

Mocht je een mooie betaalbare sup willen hebben, wacht niet langer en bezoek: https://www.stardupp.com

Easysup Store

Wij zijn heel recent begonnen met een samenwerking met Easysup store uit Heeg. We gaan voor hun de Silent Air Remover eens flink testen en uitproberen.
Wat zou het ideaal zijn als niemand meer schrikt van het laten leeglopen van je sup. Vooral als je in de avond nog ergens bij woningen aan het suppen was.
Wil je dit product ook kopen, ga dan naar: https://www.easysup.nl

Fresh Waves


Moai


Sup&kano paradijs Nederland

Wij vinden het enorm leuk nieuwe sup routes in het prachtige Nederland te ontdekken. Dankzij de schrijver Frank van Zwol hebben wij een prachtig boek ontvangen. Binnenkort kun je ons ervaring lezen in ons blog.Samen Suppen