Verhuur sups, lessen & besloten activiteiten

Suppen, de populaire watersport die je helemaal zen maakt en tegelijkertijd een geweldige workout biedt. Wil je zelf het water op en genieten van een unieke ervaring? Bij SamenSuppen ben je aan het juiste adres! Wij bieden supboard-verhuur, (prive) lessen en besloten activiteiten aan, allemaal onder de begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde sup-instructeur Cedric Schretlen.

Supverhuur in Rosmalen en omgeving

Heb je altijd al willen suppen in de prachtige omgeving van Rosmalen of Den Bosch? Bij ons kun je supboards huren vanaf slechts 3 stuks, op aanvraag. Of je nu met een kleine groep wilt genieten van een ontspannen tocht over het water of samen met een grote groep vrienden wilt suppen, wij hebben de juiste uitrusting voor jou. Onze sups zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel beginners als gevorderden inclusief drybag. Verken de adembenemende wateren van de Groote Wielen en beleef een onvergetelijke tijd op het water! Vanaf € 20,- per supboard, minimale afname 3 stuks.

Suplessen met een professional

Wil je graag de juiste technieken en vaardigheden leren om je sup-avontuur naar een hoger niveau te tillen? Bij SamenSuppen bieden we ook (prive)suplessen aan. Met onze gecertificeerde sup-instructeur Cedric Schretlen leer je de fijne kneepjes van het suppen. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een supboard heeft gestaan of al wat langer supt en techniek wil verbeteren, Cedric staat klaar om je te begeleiden en te inspireren. Dit is o.a. ook mogelijk in combinatie met een leuke suptocht.

Besloten activiteiten op maat

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor een bedrijfsuitje, een feest of een gezellige dag met vrienden? SamenSuppen organiseert besloten activiteiten die perfect passen bij jouw speciale gelegenheid. Van teambuildingssessies tot verjaardagsfeestjes, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op het water. Let op, wij bieden geen kinderfeestjes of vrijgezellenfeesten aan, maar staan wel garant voor een gezellige en avontuurlijke tijd met jouw groep inclusief sup huur.

Professionele begeleiding en een leuke route

Bij SamenSuppen draait alles om jouw plezier en veiligheid. Tijdens onze besloten activiteiten word je begeleid door onze ervaren instructeur, Cedric Schretlen. Hij zorgt ervoor dat je de juiste technieken toepast en laat je kennismaken met de mooiste plekjes op het water. Of je nu kiest voor een ontspannen tocht of een meer uitdagende route, wij zorgen ervoor dat je sup-avontuur een geweldige ervaring wordt!

Interesse? Neem contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie of een reservering maken? Neem dan contact op met Cedric via info@samensuppen.nl of bel naar 073 202 00 34. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een leuke tocht.Samen Suppen