Doneren Samen Supen

Wij hebben een passie voor suppen en willen dit graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom hebben wij in 2021 Samen Suppen opgericht, een platform waar suppers met elkaar in verbinding kunnen komen en leuke activiteiten kunnen organiseren. Ons doel is om het grootste sup platform van Nederland te worden en daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

We hebben honderden uren gestoken in het bedenken en ontwikkelen van dit platform. Daarnaast hebben we samengewerkt met drie programmeurs en vele vrijwilligers die leuke activiteiten organiseren. Maar om echt te kunnen groeien, hebben we jouw hulp nodig.

Met jouw donatie kunnen wij gave activiteiten organiseren en ons platform verder ontwikkelen. Het regelen van vergunningen en het organiseren van activiteiten kost veel tijd, maar met jouw steun kunnen wij dit blijven doen.

Of je nu alleen bent of met vrienden komt, Samen Suppen is veel leuker. En met jouw donatie kunnen wij ervoor zorgen dat steeds meer mensen kunnen genieten van deze mooie sport.

Elke donatie is welkom, van geld tot sup producten. Via geef.nl kan je eenvoudig een donatie doen. Wij zijn enorm dankbaar voor elke bijdrage en nodigen je graag uit voor een van onze eigen activiteiten. Stuur ons een mail op info@samensuppen.nl en wij zetten jou graag in ons mail bestand.

Dankjewel voor jouw steun en samen maken wij van Samen Suppen het grootste sup platform van Nederland!

Samen Suppen